вівторок, 11 жовтня 2011 р.

Місце зустрічі

Місце зустрічі - початок Сихівського мосту-перехрестяЧервоної калини-Новий Львів-Стуса))) Зустріч позначаю на карті ;) -біля заправки,майже навпроти магазину Команчеро,біля воріт металобази)))) Адреса офісу вул.Навроцького 1а,але вхід з вул.Ч.Калини.
п.с.чомусь не може корректувати попередній пост,тому створила цей

7 коментарів:

  1. Какие умнички!!!! Может и меня когда к вам занесёт!...

    ВідповістиВидалити
  2. Як я за вас рада. думала, що зможу вирватися... та напевно іншим разом, бо в неділю йдемо на хрестини у Львові)))

    ВідповістиВидалити
  3. Всім привіт! Дівчата, хочу прояснити ситуацію. Можливо, зразу не обумовили всі деталі. Це буде повноцінний майстер-клас в техніці декупаж. Він коштує символічну суму - 50 грн. Пояснюю, чому: по-перше, я добираюся з Рівного, це 100 грн на дорогу. По-друге: я везу з собою для всіх заготовки, які ми будемо декорувати, і всі інші матеріали: пензлі, фарби, грунт, лаки, серветки, стрічки, намистинки і всякі інші дрібниці, які нам будуть потрібні. Всі матеріали я маю закупити. Ви під моїм керівництвом вчитеся техніці, робите свій шедевр і забиираєте його собі додому. Тобто ви приходите без нічого, а йдете зі знаннями і готовим виробом. Ось це коштує 50 грн. Я навчлася в Рівному сама на таких умовах, ціни були від 50 грн і більше, в залежності від техніки і вартості заготовки. Вважаю це правильним, цілком зрозумілим і виправданим. Ціну високу я не ставлю, оскільки це мій перший виїзний майстер-клас, та й мені дуже цікаво поспілкуватися з новими людьми і навчити тих, хто цього бажає. Хочу, щоб всі були готові і нормально це сприйняли. Я зрозумію, якщо ви відмовитесь від участі в МК. Всім дякую і чекаю на зустріч.

    ВідповістиВидалити
  4. Ольга! Як на мене - це халява! Щоб спробувати самому декупаж потрібно потратити, думаю, не менше, якшо не быльше, коштів, і не факт, що перша спроба буде вдалою. А тут під "чутким руководством" майстра за такі смішні гроші можна без методу "спроб та помилок" який інколи перебиває бажання продовжувати освоювати техніку, не тільки навчитись, а й одразу отримати класний сувенір власноруч! Плюс до всього цього додається бонусом гарне спілкування з "сесетрами по духу")) Було б смішним відмовитись саме через оплату!

    Я з нетерпінням чекаю зустрічі, анвіть відмовилась від поїздки до свекрухи)))

    П.С. Сорі за довгий комент))

    ВідповістиВидалити
  5. Олюсь, все супер!!! я за!! прекрасно розумію що будь-яке МК(тим більше настільки цікаве) повинно бути оплачене )) а ця ціна є просто смішною, враховуючи тривалість і матеріали і навіть те що ти спеціально їдеш з іншого міста )))
    чому ти повинна за все платити тільки свої кошти???
    будь-яке хороше навчання вимагає оплати )))
    Так що все ок!!!
    Ми тебе чекаєм!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчата, терміново виручайте. В когось є гарячий пістолет?!!! Мій поломився. Нам треба буде приклеїти по одній детальці. Візьміть, будь ласка з собою! Дякую.

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова