понеділок, 21 листопада 2011 р.

Флешмоб від Оксани-Зірочки

Переймаю естафету в дуже цікавому флешмобі.
Мої слова я отримала від Оксанки,Дякую тобі,сонце)))
Спонукали мене ті слова,призупинитись і подумати.Діти товчуться як скажені по домі,користуючись тим ,що мама поринула з головою в думки))))
Ми всі троє зараз вдома-у нас лазарет.Маємо щось вірусне.
Син в школу не пішов.
Будемо щось творити.так що чекайте,мож чимось здивуємо...ну в плані...творчості разом з дітками....Шедеврами не порадуємо,але...


Отже,кому цікаво почитайте мої ассоціації на задані слова))))


1.Літо - сонце, ДОНЕЧКА))), спека, відпустка, відпочинок, море, палатка, полуниці/суниці, черешні, кавун.Не уявляю влітку відпочинку без моїх найдорожчих.Для мене відпустка та перебування десь на відпочинку-то тільки з ними,всі разом.


2.Ранок - приказка"утро вечера мудренее",сонні очка діток,цьомашки/обнімашки))),кашка з молочком,сонечко в вікно,завжди маю зранечкубажання прибирати....люблю поспати довше (ну довше ніж до 10-то нє...а от раніше 9 вставати мені важко)....


3.Фантазія-мрія,планування майбутнього,казки діткам..Картинки в моїй голові,які з часом виливались(виливатимуться)в реальність у вигляді витворів: чи то листівок чи то арх.об"єктів,чи то предметів інтер"єру,чи то меблів....Дивлячись на діточок своїх дивуюсь:" як ж в них ФАНТАЗІЯ!"


4.Звичка.Куріння.Була така звичка протягом багатьох років у мене.Позбулась її трошки більше 3 років тому!!!!Чому рада неймовірно.Маю звичку любі душевні(і не тільки)проблеми/переживання заїдати.((((Потрібно позбутись тієї звички.Стараюсь займатись спортом натомість.Таку звичку плекаю в собі із задоволенням.


5.Ніжність-дивлячись на моїх сплячих діточок охоплює вселенська НІЖНІСТЬ.Коли вони поруч і чемненькі-також ніжність.)))Коли коханий поруч і турботливо торкається-ніжність...ніжність-це квітиЇх у мене трішки є-я ніжно ставлюсь до них щодня торкаюсь та пестливо відношусь до них...люблю просто поколупатись в вазонках,для заспокоєння...або просто в "приступі ніжності"))))


6.Емоції-це невід"ємна частина мене.Я емоційна людина.В молодості мені казали,що всі мої емоції відображаються одразу в мене на обличчі.Я цього соромилась І всіма силами старалась" виправитись",не видавати своїх емоцій.ДУЖЕ ШКОДУЮ про це.Зараз моє лице подекуди всім здається злим та відстороненим. Але це утворилась з часом свого роду "маска",захист.... А емоції,що всередині не змінились. 
Я відчуваю симпатію та довіру до усіх оточуючих людей на емоціональному рівні .Емоції ніжності та любові присутні в мені кожного дня,при знаходженні поруч з рідними мені людьми.Радість відчуваю щодня.Тоді як перебуваючи на роботі,частіше відчувала страх та невпевненість.Дуже тужу за померлим мені дідусем.Переживаю з приводу того,що я не потрібна свому батькові та йому байдуже до мене.Страшно переживаю,коли розчаровуюсь в людях.Не люблю заздрісних,тому не вважаю себе такою.Не відчуваю ревності.Отримую задоволення від спілкування:щирого та відвертого,без обмежень та рамок.Відчуваю страх за здоров"я своїх діточок та коханого,моє,зрештою.
Цікавість переповнює мене,коли думаю про майбутнє.Як там буде?але не маю такого вже справжнього бажання знати.Знаю,що буде все кльово.


7.Дорога-моє нове улюблене хоббі-кермування нашою машинкою.Обожнюю їхати і відчувати,як машина мчить вперед і слухняно рухається туди,де я скерую)))Дорога ще для мене-одразу спогад про аварію,в якій ми з чоловіком побували.Слава Богу вийшли неушкодженні,але було страшно!Така була ситуація,що просто БОГ вберіг.Машина була в жалюгідному стані(((Дорога-ассоціюється з деякими водіями,які не бажають рахуватись з іншими,та не поважають правил.В той же ж час дорога-це взаємоповага та взаємовиручка між водіями.Так приємно,коли водії моргають на дорозі,попереджаючи про пост ДАІ попереду.Дорога-це дорога в Крим,Карпати,Київ,Білоруссію....туди,куди ми їздимо,куди їхати доводиться довший час...Життєва дорога...








Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

8 коментарів:

  1. прочитала, як ковтнула))) ти кльова! і трохи кумедна)) як я)))
    Коли моя дорога приведе мене до Львова, будемо знайомитись ближче, Наталька, я ж не витримаю))))

    ВідповістиВидалити
  2. Людочка,ой скорше б вже ти приїхала до Львова))ПРИЇЗДИ!Приютимо;)Погуляємо)))

    ВідповістиВидалити
  3. дяки за такі чудові відповіді і думки )))
    видно що мама двох найдорожчих кнопочок ))) майже зі всім асоціюються дітки )) от що значить материнське щастя ))

    ВідповістиВидалити
  4. Все так щиро і від душі... Розчулила ти мене, падрюга...

    ВідповістиВидалити
  5. В тебе дуже цікаві відповіді! І я дуже рада, що ти кинула палити! Я не палю, але знаю це дуже тяжко (суджу по своєму чоловікові))!
    Можеш і мені загадати слова? Буду дуже рада)))

    ВідповістиВидалити
  6. интересно было так много узнать о тебе! нужно быть смелым и открытым человеком, чтобы так много написать о своём внутреннем мире!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Ольга,Iverova , Ленчик,дякую що зайшли)))Приємно,що вам припало до душі моє откровєннічаніє)))

    Iverova,лови словечка)))
    1.примара
    2.грім
    3.жарт
    4.зусір"я
    5.зустріч
    6.усмішка
    7.свято

    ВідповістиВидалити
  8. Усе, написала пост! Заходь почитати))))

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова