пʼятницю, 27 травня 2011 р.

Про всяке...


не розумію...
переглядає багато людей,а сказати немає що
Листівка і коробочки ЗОВСІМ? не варті уваги?
чи варто взагалі продовжувати щось показувати з того,що творю
Думаю ...

18 коментарів:

  1. Наталю, не правда! Сказати є що! Твої роботи всі гарні. Я просто замітила, що зазвичай роботи коментують ті, з ким автор знайомий=) У мене так, у тебе так... мабуть в багатьох. А те, що інші читачі не коментують - я також не всіх і не завжди коментую... Часу не завжди вистачає... ото пробіжусь по блогах, гляну хто що створив новенького і в кого як справи і все. А для мене власне те, що не коментують
    стимулює робити кращі роботи, щоб було всім цікавіше і тоді(то я себе так заспокоюю=))) може почнуть більше коментувати. А виставляти роботи треба обов'язково. Як будеш тримати все при собі то так і натхнення пропадає!!! У мене наприклад більше 80 читачів. З одного боку хочеться більше а з іншого - якби хоч з 20 коменували=)))))) Але не в тому мабуть справа - блог в першу чергу для себе - щоб не закриватись=) а навпаки показувати себе і свої ідеї!!!! Так що вперед! Нехай половина мовчить - зате друга половина з усмішкою тебе читає!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Скажу честно, неделю назад меня посещали такие же мысли :( Я отмела их прочь. Ведь я не делаю открытки-игрушки-альбомы для кого-то. Я не делаю это только ради того, чтоб у меня было много читателей. Я делаю это только потому что мне это приносит удовольствие. И если люди смотрят, значит уже интересно. Не вешай нос!!!

    ВідповістиВидалити
  3. ну... думки такі нерідкі))) але tory правду каже - ти ж робиш це для себе! Я не так давно стала твоїм ПЧ. Перед тим, як приєднатися до твоїх прихильників, я переглядала роботи, вони мені сподобались! Інакше - який сенс підписуватись на твої новини? Але коли відразу переглядаєш доробок за якийсь період, писати під кожною роботою щось на кшталт "мені сподобалось"?... ну, сама розумієш, мамки в часі обмежені)) а нові роботи я намагаюся коментувати. Бо знаю, як важливо почути думку інших і побачити на власні очі, що твоя праця цікавить не лише тебе))
    У мене теж коментів небагато)) але я самоїдка і тому впевнена, що роботи просто не заслуговують на гарні слова. а поганих мої ПЧ не пишуть, щоб не засмучувати)))))))
    Не будь самоїдкою! то недобре!)) Я тобі урочисто обіцяю коментувати твої роботи)) навіть коли часу буде дуже обмаль))

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую ДІВЧАТКА!
    Так,я розумію що ми для себе робимо роботи,в першу чергу.Так,я розумію що не у всіх є час щоб комментувати(як і в мене найчастіш буває).
    Але....
    вчора був просто неймовірний "ажіотаж" довкола мого повідомлення(я це спостерігала по статистиці).І мені чомусь здалось що скорше він був викликаний не переглядом моїх робіт,а цікавістю щодо іншої події....
    І,Шуня,ти права-Я СТРАШНА САМОЇДКА!В випадках,коли нічого не коммментують,а бачу,що продивлялись,в першу чергу думаю про те що моя робота не заслуговує на увагу.
    Дуже різниться моє ставлення до виставляння чогось в блозі на початках і тепер.Тоді я показувала просто те,що мені цікаво,чим ми з дітками займаємось,що в мене гарного виходить.
    Зараз ...
    Я розумію,що мої смаки дещо відрізняються від загалу
    Я розумію,що у мене не вистарчає часу робити багато робіт,робіти їх досконалими.Мені не вистарчає часу писати коммменти іншим.
    Зараз я розумію,що блог це праця.
    Саме більше,що я ціную-спілкування.Прийшовши сюди я шукала саме його.
    І мені це не дуже вдається...
    Значить потрібно передивитись свої очікування від блогерського життя.
    Потрібно писати "для себе"
    Робити "для себе"
    І тоді все стане на місця

    Дякую вам ,що ви є в мене!Я ціную те,що ви написали мені.Мені ДУЖЕ це важливо.

    ВідповістиВидалити
  5. ну от... ти й сама все розумієш) Іноді ми уявляємо собі щось таким прекрасним, а воно виявляється абсолютно звичайним, приземленим і навтіь нудним. Наша власна вина в тому, що ми чекаємо більшого, ніж нам насправді треба))) Спілкування чудове в реалі! Тут же ми знаходимо однодумців, прихильників без яких, проте, на крайній випадок і обійтися зможемо, хіба ні?)) Головне те, що оточує тебе в реалі! Блог - це не все життя і коментарі - то не найважливіша штука в житті!)) Все буде гаразд! Ти маєш золоті руки, чудову родину, гарних друзів. Блог - це просто малесенька частинка твого насиченого, яскравого життя. Не придавай якимось дрібницям глобального значення! Блог - це ж щоденник) а чи давала б ти свій, рукою писаний щоденник всім на розсуд? думаю ні)) Тому нехай щирі слова тут лишать ті, кому це справді цікаво і небайдуже) Щасти!

    ВідповістиВидалити
  6. Щиро вдячна тобі!Ось власне тому я щаслива бути тут...тут знайшла і ,впевнена, знаходитиму таких чудових людей,як ти.

    ВідповістиВидалити
  7. Наталю, я обов"язково хотіла лишити комент, але часто забуваю. Це не означає що твої роботи, ІДЕЇ неварті уваги, чи якісь нетакі. Вони суперові, оригінальні, вони ТВОЇ! Так звичйно приємно читати коменти, як вони є, добре, як нема то теж добре))))нічого страшного.

    Наша власна вина в тому, що ми чекаємо більшого, ніж нам насправді треба)))

    Дуже влучна цитата, мене таке завжди буває.
    Кароч нерозстроюйся, все буде ок, я небуду повторювати слова дівчат.

    ВідповістиВидалити
  8. Ну ти Натальчик даєш!!!! що за думки???? звідки такі думки???? ти робиш те що ПОДОБАЄТЬСЯ ТОБІ!!!! і його варто робити, тому що воно приносить тобі задоволення ;) а коли ти почнеш робити тільки для кількості ПЧ чи коментів то повір що задоволення від того не буде ніякого ;) я коли бачу що коменти типу - "клас", "гарно", "супер" то розумію що написано то просто аби щось написати, а людина якій дійсно щось привабило в роботі напише троши більше слів ))хіба не так ? ;)
    ну і згудна з Мар"янкою, що більшість коментуть ті кого і ти коментуєш ((( це як і на форумі, хіба нє?
    так що вище ніс ;) всьо гуд!!!!
    ти МОЛОДЧИНКА!!!! і це саме головне ;)

    ВідповістиВидалити
  9. А ще, знаєш, що я подумала собі:
    коли я комусь із знайомих кажу "заводь свій блог" то аргументую, що таким чином можна познайомитись із більшою к-стю однодумців, знайти спільників із свого чи сусіднього міста, натрапити на різні конкурси - знайти можливість виграти матеріали, знайти можливості дешево закупитись наприклад через СП чи Вигідний обмін... І я ніколи не кажу що класно мати блог, бо тебе будуть читати чи коментувати... бо то вже таке... не найважливіше. А от можливості у розвитку в блогах таки є - ти слідкуєш за новинками, МК, техніками, стилями, товарами... Ми ж з тобою теж через блог познайомились! Так що коменти то таке - а от можливості ставати кращою і ПЛДОБАТИСЬ СОБІ ЩЕ БІЛЬШЕ - ото важливо! Твори і виставляй! нехай нас буде пару чоловік, але ми будемо дивитись і надихатись тобою!

    ВідповістиВидалити
  10. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  11. Привіт! Я щойно сьогодні придналася до читачів вашого блогу:) Хотіла написати багато - перечитала, і бачу, що дівчата вже все основне сказали. Я згідна з Мар"яною шодо можливостей, які дає блог - стежити за всілякими новинками, мк, розіграшами і тд, ідеї черпати, надихатися... і про очікування теж дуже згідна. у мене до цього року не було блогу по одній простій причині - у мене реальне життя цікаве та насичене, як з блогу бачу і у вас!!! Просто вирішила перевірити що ж то воно таке... але ніщо не замінить справжнє реальне спілкування, відносини і час у сім"ї, з реальними друзями, з якими ти на тижні бачишся, плачеш, смієшся, п"єш каву/чай.... це - основне!!! і думка реальних, близьких людей важливіша, ніж натовпу віртуальних шанувальників такого ж хоббі, що й у тебе.... я дуже рада зприводу того всього,чим наповнене ваше життя, що заважає вам бути найретельнішим читачем та коментатором, найпостійнішим дописувачем у блозі, бо це означає, що вам непотрібно втікати від нудьги і пустоти в і-нет...:_)
    Натхненної творчості вам!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Your blog is interesting, has left a great impression.
    Best wishes
    Jonas

    ВідповістиВидалити
  13. Наталочко, заходь за нагородкою!!!!http://ivankarab.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  14. І я не завжди встигаю всіх прокоментувати. Хоча всіх чесно читаю. А ще я часто заходжу в блог з телефона, коли малий під боком солодко сопе, а тоді коментувати зовсім не зручно. тому перестань думати про дурне і твори собі і іншим в задоволення!

    ВідповістиВидалити
  15. прочитала, і мені аж встидно стало.... бо памятаю твою коробочку з подарунками героїв вінні пуха . чесно, була впевнена, що залишала комент, а переглянула пост і бачу , що ні.
    знаю, що це таке, бо сама виставлю роботі і чекаю-чекаю на комент, бо така важлива думка читачів!!!!!
    по-дурному зараз виправдовуватись. Але напишу як воно взагалі буває. От зайду в блог, бачу купу новин, повідкриваю таку ж купу вкладок, і то піду на кухню, то приспати доцю, то гуляти, то горшок... і вкладки так і день висять..
    А ти не розстроюйся, і обовязково виставляй свої роботи!!! не так давно я є читачем твого блогу, але подобаються твої роботи!!!! чесно!!!! :)

    ВідповістиВидалити
  16. Ох і намололи вже борошна.... :)))))))) Привіт усім. Згідна, що блог - для себе. Згідна, що всеодно ХОЧЕТЬСЯ тих коментарів, хоча б кілька слів. І Згідна, що не завжди є час і можливість їх написати. Ну що ж, будемо намагатися радувати оден одного, якщо ми всі такі подібні, так?
    Я тут не з"являлась вже даааавнноооооо, тому може хтось ображається, але закинула блог я не просто так - вдома був такий кошмар, що просто ЗАБУЛА про це все. Вибачайте, потихеньку повертаюсь, тому будемо дружити і спілкуватись надалі! Гоп за нас!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Здравствуйте!

    Скажите пожалуйста, как я могу купить билет powerball http://localotto.com/ru/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/powerballusa в Киеве? Может быть кто нибудь покупал до меня билеты и знаете как лучше купить его.

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова