четвер, 2 червня 2011 р.

Альбом для Юрчика

Моя кума стала щасливою мамою втретє.Старша донечка дуже хотіла сестричку,але має двох чудових братиків.Найкраще ,що та родина завжди залишається в гуморі і не втрачає оптимізму.Хоча й живуть вони в ненайкращих умовах:гартожиток,де в одній кімнаті у них і спальня і вітальня, і дитяча, і кухня...Але у них дуже затишно і завжди раді гостям.
Так от,молодшого синочка назвали Юра,він народився наприкінці лютого.Зараз він тішить усіх своїм.....спить він багато)))) ПОКИ що...Але
Скоро він почне перевертатись,сідати,ходити...ну,все як завжди...
Тому я і вирішила зробити сімейці подарунок у вигляді маленького альбомчику,для того щоб вони змогли всі ті досягнення туди розмістити.
Це тільки початок
Розміри альбому 20х20(чому саме такий?а тому,що у мене листи скраппаперу переважно таких габаритів підібрались))))


Не судіть строго-я тільки вчусь

це майбутня обкладинка альбому
тут буде ще декор деякий і напис
Рамочку (імітацію такої) робила довго....Спершу я помалювала її акриловою фарбою синього кольору.Висохло.Потім кракелюром.Висохло.Потім акрилом білим-і ВУАЛЯ!
Черевички чарівні для цього альбому вишила мені Іруська,цьомаю тебе і ДЯКУЮ!
перша розгортка альбому виглядає так(ну,можливо по закінченні ,я ті сторінки поставлю і не першими...).Тут вроді ніяких "таких"секретів не використовувала...

сторіночки по одній
друга розгортка така )))
Трохи побавилась з тією голубенькою лєнточкою.На скотчі вона ну ніяк не трималась-відклеювалась.Спершу мала бути просто лєнточка,без квітів.Але коли я її приклеїла на клей-стало його видно і з"явились квіточки-чим ,думаю ,не зіпсула,пра?
А друга сторінка..
Тут є зроблені мною з пластиліну самозастигаючого фігурки равлика і зірочки.Об"ємним контуром домальовані сердушка.А буковки я покрила глітером різнокольоровим.Він так кльово на сонечку переливається....)))


і сторінки по одній 

16 коментарів:

  1. о!!!! клас!!!!! мені здається що розмір 20 на 20 самий оптимальний )))
    бачу натхнення знову до тебе повернулось!!!! виходить дуже кльово!!! а скільки ще хоч сторіночок? а обкладинка буде в рамочці? і як ти її будеш прикріплювати?

    п.с. а тег тобі для альбому тре? ))))

    ВідповістиВидалити
  2. Гарний альбомчик буде.Веселенький такий)))
    І чопики кльові.
    І це дужа класна ідея -оформити обкладинку вишивкою.

    ВідповістиВидалити
  3. Альбом суперський!Це такий гарний подарунок,думаю власники оцінять!Все дуже гарно підібране,таке дитячо-хлопчаче)))Ну а обкладинка,то взагалі-абалдєть(це тому,що я фанат вишивки)Я би ще там довишила,дату народження,вагу,час,ріст і ім'я)))

    ВідповістиВидалити
  4. дякую
    сторінок 5,думаю...але бачу,що мене "поперло",то не знаю...))))
    Ось з обкладинкою я поки в роздумьях.Придумаю щось цікавеньке.Можливо використаю спосіб,як кріпила обкладинку для ПІФфи своєї)))
    тег для альбому )))мені ще б багато було тре...але,думаю впораюсь виходячи з того,що маю

    ВідповістиВидалити
  5. Альбом такий по-справжньому дитячий, ніжний. Дцже гарно рамку зістарила, фанат кракелюру)))
    А щу скажи, як так вдається, оті місця, кутики для фото, зробити рівними, що фотка ідеально підійшла, бо я раз робила, то всеодно неспівпадає?

    ВідповістиВидалити
  6. Класний альбом виходить! Так тримати! А від тих черевичків я ще як вагітна була, то балділа ))) Вже цікаво, що з того вийде )))

    ВідповістиВидалити
  7. ух ти!!!! так гарно!!! особливо ідея з вишитими черевичками!!!
    це буде дуже хороший подарунок!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую,дівчЄта!)))))
    Напис буде об"язатЄльно на обкладинці,але не вишитий)))
    Соля,що ти маєш на увазі-я не зрозуміла?В мене фотка 10х15,я дала запас по 5 мм на кожну сторону і тоді зробила дирчиком ті кутики.Все ідеально стає.Ти про те?

    ВідповістиВидалити
  9. класний альбомчик! а я ніяк не замахнусь на щось більше, ніж листівки... Ти молодець) покажеш, як вкінці вже буде? ну, з написом, з декором на обкладинці, ага?)

    ВідповістиВидалити
  10. Недаром мене сьогодні в блоги потягнуло :).
    Натальчик альбом буде дуже гарний і рамочка суперова, але так на тій вишивці проситься внизу напис. Може щось довишиєм ?;)

    ВідповістиВидалити
  11. Наталю, так-так я проте, меен якраз ціквав той запас))) дякую.

    ВідповістиВидалити
  12. Ірусь,та я ж УСЬО давно вже задумала.Там буде прікольчик один.Вишитий не пасував би-то ж все-таки скрабовий альбомчик ;)
    Соль,рада була бути корисною :)))

    ВідповістиВидалити
  13. Чудовий альбомчик! Черевички дуже гарні і рамочку ти до них зробила класну! Особливо мені подобається ця сторінка з сонечком і сантиметровою стрічкою! А ще дуже подобається ця голубенька стрічка з трояндочками, я б ніколи не здогадалась що це не так задумано, як би ти не розповіла:)
    Я тут надумала альбом зробити для брата в нього скоро весілля, хотіла спитати поради :). Ти внутрішні сторінки робиш також твердими? Якщо так, то за допомогою чого? Бо я щось ніяк не можу вирішити

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую,Валюш!
    Так внутрішні сторінки я роблю твердими.Використовую той самий пивний картон.На Рогатинців купляю або в світі паперу.

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова