пʼятницю, 29 липня 2011 р.

Кавоманія)))

Я отримала "лічно в руки"з доставкою майже на дом від самої майстриньки і просто дуже кльової дівчини Віри пакетик з ароматомммм!!!!)))))
так-так)))він пахне неймовірно)))кавою!!!Я її не п"ю-не люблю,але запах у нас вдома присутній постійно,бо чоловік кавоман і працює в кавовій індустрії.ТОж в запахаха я розбираюсь)))
А до кави є купка скрапостей)))Дякую Вєрунь!Твої квіточки-це щось!!!Чоколядку зараз жую....і малий приєднався-не довго їй залишилось)))

Оксанці-Зірочці ДЯКУЮ величезне за подаровану гру і МОРЕ позитиву,адже ми даруємо одне одному не просто каву і подаруночки-ми даруємо ПОЗИТИВ і живе спілкування!Власне такі забави і роблять наше віртуальне спілкування живим і цікавішим)))

9 коментарів:

  1. Могу только пожелать насладиться замечательными съестно-питъевыми подарками)))Веруня - умничка, а ты, Натуся, счастливица!такие подарки у тебя)))

    ВідповістиВидалити
  2. вітаю з кавуською і подарунками!!!! гарненьке все таке на фото!!! думаю в живу ще прикольніше і смачніше! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже тішусь, що все сподобалось :) Це моя улюблена Італійська "Лавацца" :)
    Тільки я не знала що ти каву не п"єш :( Наступного разу обов"язково ще смачний чайок покладу ;)
    Але саме головне, що ви вживу поспілкувались!!! І це класно :)))

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю з запашною кавою, ну і ще з шоколадкою і скарбами. Мені дуже подобаються всі проекти, які були останнім часом. Це так приємно отримувати подаруночки просто так, а як же приємно їх просто так дарувати.

    ВідповістиВидалити
  5. Наталочка, гарно дякую за каву та подаруночок!!! Я задоволена, як слон!!!
    http://elenasonechko.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  6. гарненькі подаруночки!
    а тут http://lastivka-lystivky.blogspot.com/2011/08/blog-post_7123.html для тебе ще один подаруночок) нагородка від мене)

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже класний подаруночок, а я не любитель кави, тому пропустила гру, тепер бачу що даремно
    Заглянь сюди http://sonchyk-art.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html

    ВідповістиВидалити
  8. Наташенька,искала твою почту сказать тебе СПАСИБО за твой комментарий....он на меня повлиял и зацепил...Наверное, я должна быть выше случая....Это ни в коем разе не из-за того,что читают и не комментируют..это как раз из-за того,что читают не те...а потом перетирают кости и собирают сплетни. Но...будем сильнее наших врагов) Добро ведь всегда побеждает зло))))
    Спасибо тебе еще раз)

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова