вівторок, 8 листопада 2011 р.

CALLIGRAPHY



дякую,що завітали)))рада вашим комментам)))обіймаю )))

5 коментарів:

  1. подивилася перші 50 секунд
    отримала естетичний оргазм, далі дивитися не можу, бо величезна жаба на ім’я "чому я таке не вмію" не дасть далі жити)))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красиво!!! У моей бабушки сестра, живущая в Москве, Работала в издательстве "Наука и жизнь", была чертежником и, когда приезжала на лето к нам в гости, иногда брала работу с собой - я часами могла за ней наблюдать... Невероятно красиво и профессионально!!!

    ВідповістиВидалити
  3. ти знову гарним відео потішила!!!
    оце так дар в людини!!

    ВідповістиВидалити
  4. а я колись в училищі більшій половині групи каліграфію домашнє робила, бо виходило найкраще )) треба роздобути ту зручну ручку і тренуватись ))

    ВідповістиВидалити
  5. Колись,як я вчилась,я була змушена дуже багато писати графічно.На всіх курсових та практичних(а них у нас було за симестр немало),на графіці...
    Чесно,у мене не виходила так,Як це вдавалось моїм сокурсникам(((( Я лінива і завжди дуже спішу(мені конче необхідно поскорше побачити результат,і тому не вдається досить гарно)....
    Чоловік мій,служачи в воєнному училищі,дуже гарно писав пером,і завдяки цьому його взяли писарем.Він написав чи не всі плакати в тодішніх аудиторіях.Мало того він креслив сикретні (тттсссс)))))топографічні карти.

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова