понеділок, 30 січня 2012 р.

просто так))) скучаю за вами.....

Щось мій бложик завмер(((
..не те щоб я нічого не творю...
Роблю листівки,майже щодня.
Але не фоткаю...
То не встигаю,то забуваю,то не получається....
Постійно згадую,що фоткати їх у мене не виходить гарно...
Мене сильно напрягає той факт,що дівчата-"гуру" критикують часто негарно сфоткані роботи, що виставляються на просторах нету. А що вже казати про критику робіт, які не є  "на рівні" виконані... то взагалі...
Я ставлюсь до всіх робіт з повагою і з великим розумінням. Іноді пораджу як би зробила я... Але категорично казати,що це бездарно,не буду ніколи. Видно,коли в людини талант.Видно,коли "рука вже набита" до неможливого. Видно,коли є смак. Все видно... я згідна... але ж не можемо ми створити ідеальний світ з ідеальними картинками, тому як ідеал в кожного  різний
Я,наприклад,ненавиджу постановочних фото))) Коли фотка зроблена спонтанно-вона мене "чіпляє".... є такі фотки,які є неякісні та ледь видимі обличчя-але ж там сюжет,там енергетика яка!!!
Я як і раніше вважаю, що " рівень рівню" різниця.... але все ж... забагато критики та категоричності зробили своє... у мене відпало бажання ділитись своїми роботами,  виставляти в блозі.
Найгірше,що мені так насправді пофігу на ті думки.
Просто, я завжди по життю намагаюсь бути осторонь якихось рАзборок, якихось тусОвок, угрупувань та тому подібних речей... а тут мене охопило таке враження, що я -таки "вляпалась"
....ггг
Набори в ДК,завдання,скетчі,обмінники....це все цікаво,дуже,але.....ось ця мода і товкатня мене відштовхує...хтось мене зрозуміє?
Люблю бути вільною в творчості. Вільною від пересудів. Від шаблонів. Від віянь моди.
Не виходить.
 Говорити і чути правду в очі люблю.Але не в творчості. Я як архітектор за освітою,за призванням дизайнер, розумію як ніхто,що творчість є різною. Що на кожний витвір мистецтва знайдуться свої поціновувачі. ЩО митець,що творить і вкладає свою частинку душі в арт-об"єкт,не заслугговує на критику таких самих митців, хоч і вони і вважаються визнаними "гуру".
Як можна порівняти  Малєвича з Пікассо,з Моне,з Гогеном.....вони РІЗНІ
а скільки ще залишились невідомими...

так якось написалось...
не знаю,чи щось зрозуміло з тієї балаканини...
хочеться вільно дихати
дусять ...не знаю....
Заздрю по доброму тим,хто не зважає на всілякі дрібниці,типу тих,що я описала,і творить)))
Люблю творчість кожної з  вас!

из моего любимого блога,как раз по теме

http://vinograd08.blogspot.com/2012/02/blog-post_18.html

http://vinograd08.blogspot.com/2012/02/blog-post_21.html




Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

42 коментарі:

  1. Ти знаєш, ... блін,( перепрошую):) правильно написала. Я вже давно не приймаю участі у завданнях тільки через те, що встановлені свої "любимчики " ;), що якщо твоя робота не прошита на машинці, значить вона гірша.... Раніше я також писала такого роду пост, що кожен індивідуальний.. бачення кожного - особливе, і сприйняття терміну "скрапбукінг" - також особисте.. які можуть бути правила в творчості? та ніякі.... так, основні моменти звичайно повинні бути присутні, але правил - ніяких.
    ти не переймайся, що хтось зробив тобі зауваження щодо фото.. ти мої давніші бачила???? піди глянь і заспокійся, там "тихий ужас", і нічо, висять і не "жужать" ;)))
    На рахунок критики робіт: я б ніколи не могла сказати що робота "якась не така", що в ній щось не так, і не могла б навіть подумати якось образити своїми коментарями власника цієї унікальної речі. Для цього треба бути Сосєдовим в душі, або тим кулінарним критиком з мультика Рататуй :);))) Прекрасно розумаю тебе, бо сама таке переживала і переживаю далі... не хочеться виставляти свої роботи, бо вони не "дотягують" до чужих...
    Прошу тебе не засмучуватись, творити, фоткати, висталяти! Насолоджуйся цим, в своїх роботах ти дитина,а я в своїх; а що може бути кращим, ніж впадати в дитинство кожен день по декілька годин? ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. цьома тобі))))Дякую за розуміння
      Я коли не лізу в всілякі завдання і конкурси-спокіно себе почуваю.самооцінка моя на висоті.Я насолоджуюсь від самого процесу творіння...
      Але деколи так щось тягне спробуватись десь....і оті невдачі не стільки засмучують,скільки викликають відразу від себе самої(що я ж лізу в те,що мені так насправді непотрібне!)
      Я пригадую ті часи,коли тільки знайшла блоги(завдяки тобі,до речі)і як вільно себе тут почувала.Мене просто перло показати всім те,що у мене вийшло,те як я живу,як з дітками творю.....і все...мені не потрібно було змагань та визнань...просте спілкування!!!!Ось що мажє бути....імхо

      Видалити
  2. Раз тебе нема в Скайпі, пишу сюди і хай усі знають :))) я купила черепаху :)) і от тепер сиджу і дивлюсь щоб вона не втопилась, чи правильно я нагріла воду.. от проблеми :) спати не буду... бідна рептилія!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у мене скайп на компі злетів і не стає по новій нівкаку((((
      ВІТАЮ з новим мешканцем!!!))))Кльово!Я мала колись.То та водяна?Красновуха?

      Видалити
    2. ооо, погано!!
      Нє, не красновуха, якась.. забула :))) одним словом, хижак!!! ;))) Виростає до 20 см в діаметрі :))

      Видалити
    3. Вибачайте за спам, але ВАУ!!! Мар'яно! Ти купила черепаху?!! Круто!!!

      Видалити
    4. Мар"яна пішла вже спати,а черепаха там мерзне в воді ...гггг

      Видалити
  3. Не вмію гарно писати, але на всі 200% підтримую і Мар'яну, і Наталю.. Ми і наші роботи не долар, щоб всім подобатись :)

    ВідповістиВидалити
  4. Наталочка, как я понимаю каждое твоё слово, здесь написанное!!!
    у каждого здравомыслящего человека бывают такие вот приступы "хандры", а у творческого человека, так этовообще вариант нормы!!!))))
    я тоже не поддерживаю позицию слишком категоричных комментариев в плане "оценивания" чьих-то работ, так как считаю, что творческий объект (назовём его так, неважно что это - открытка, картина, кинолента или строение) является результатом сложного - прежде всего внутреннего - процесса, в который творец вложил самое ценное в мире - своё Я, свою душу, частичку своего внутреннего мира на момент создания ЭТОГО САМОГО...
    и ни в коем случае, ни один человек просто НЕ ИМЕЕТ права быть категоричным в своих суждениях - это просто моральное преступление!

    на счёт уровня и качества фотографирования...если ты претендуешь вылаживать здесь свои фото в качестве "товара" или ещё как-то сказать, для продажи или рекламы, то да - либо фоткать научись у профессионалов, либо приглашай фотографа.НО, если этот блог - всего лишь один из способов "связи" с другими такими обычными людьми, которых объединяет скрапбукинг (не важно кто и кем тут является, "гуру", новичок или просто так "для души"), то фоткай как хочешь, как у тебя получается, и выкладывай фото работ, ОБЯЗАТЕЛЬНО выкладывай!!!! так как тут всегда найдётся "кто-то", кто даже просто посмотрит и это уже круто, ведь реалный мир, другие люди из этого самого реального мира, увидят твоё творчество, ТВОЁ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ленчик,спасибо тебе,дорогая, за такое понимание того,что я хотела сказать))))
      Знаешь,порой же и не говорится открыто-то про своё пренебрежение к мастерицам "низшего" уровня,не конкретезируется,не переходится на личности....а так завуалировано, такими словами говорится,что читаешь и аж прям тошнота к горлу подступает! Читаешь и понимаешь,что человек с пренебрежением пишет о возможном большинстве,выделяя только себя и некотрую "єлиту" достойных похвал и гордого звания СКРАПБУККЕР.Я уж и перестала такой термин употреблять по отношению к тому,что делаю.Я никогда не подозревала,что моё увлечение украшанием альбомов,делания ручной работы откртыок и рамочек зовётся таким словом.

      Видалити
  5. """"Не лезьте в душу, не смакуйте: «Кто? С кем? Когда? И почему?», Ведь жизнь чужая - лес дремучий, споткнуться можно самому. И не судите люди — Вы не Боги! И не завидуйте, ведь зависть, так черна! У каждого своя дорога! И жизнь у каждого одна...""""

    ВідповістиВидалити
  6. и ещё...мы все должны помнить о своей индивидуальности! тогда нам легче будет её проявлять!
    а также мы всегда должны стремиться к развитию, получению новых знаний и умений - ведь это "пища для ума" как говорится!
    так что давайте девочки не раскисать, а творить и экспериментировать, и пусть чьё-то неприятное слово только укрепит наши старания, а не наоборот!
    Наталочка, цём тебе!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да,Ленусь-нет предела совершенству)))Развитие-двигатель прогресса))0Но,ведь ,наши первые работы,на момент их создания,были не мене любимы,чем последующие?Так не буду ж я говорить,что тогда делала "отстой"...зачем плевать себе же в душу...
      И развиваться можно по разному...кому-то развитием кажется приобритение множества новых "помогалок" в творчестве (машинок,красок и пр.),кому-то кажется,что вырос начав использовать ембоссинг...ггг...,а кто-то видит,что его работа начала светиться изнутри(а все почему-то не видят)...Светится!Потому как вложил туда душу,больше чем прежде....или новую грань окрыл....как-то так...непонятно?
      и я тебе хотела б в щёчку чмокнуть)))

      Видалити
  7. А ну переставай хандрити! Не звертай уваги на ті конкурси і людей, що не вміють бути толерантними. Я теж участі в конкурсах практично не беру. І не тому, що критикують мене, а просто щось мені до них не лежить чи не стоїть))) А особливо, коли починаються сварки і розборки - уууу відразу бажання пропадає. Часом якесь завдання надихне, то щось зроблю, але не ганяюсь ні за визнанням, ні за призами. Я просто роблю те, від чого отримую задоволення і що тішить моїх близьких. І це основне. Так що не забувай нам показувати, що ти твориш і насолоджуватись процесом.
    А ще пригадала собі про критику. Є в мене знайомий фотограф-любітєль, який дуууууууже любить розказати усім, що в їхніх фотографіях не так. Хоча самому ще є чого повчитись. І є в мене один знайомий фотограф. Хороший і відомий в своїх колах. То він ніколи не дозволяє собі сказати, що чиясь фотографія погана (хоча з висоти свого досвіду і досягнень міг би це робити). Одного разу він мені сказав: "Якщо фотографія тобі подобається - значить вона хороша". І мені це дуже сподобалось. Все можна розкритикувати і знайти до чого придертись, але навіщо? Тому я звертаю увагу лише на конструктивну критику з порадами як можна роботу покращити. А все інше попадає в спам ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олічка,та я ж уже не хандрю!минулося-от залізла в бложик,щоб вам розповісти,вас почитати-почути))))))Ти така самоїдка-що таких ще пошукати.От подобається мені самокритичність людей))))В тебе чудові роботи,це видно неозброєним оком,а ти всеодно щось в них вишукуєш,доколупуєшся...Тому ти і є така,а не інакша.Чому це б мав робити зтось?Чому б ти мала зважати на чиюсь критику.Ти "родила"цей витвір,ти його бачиш так,ти сама себе критикуєш....а тут знайдеться хтось,хто,скаже,що те взагалі "отстой",тому як в того когось просто ІНАКШЕ бачення....
      Про фотографів-кльово!Я знаю багато людей-митців.І повір,хто дійсно в житті чогось вартий і чогось досяг,той не дозволяє собі грубої критики.Він сам знає чого вартий.А от невдаха....він у всіх бачить,що в них не так....нє,звичайно,я не хочу нікого називати невдахами!Я вважаю(направду вважаю!),що і ті митці є по-своєму щасливі,вони проживають СВОЄ життя,сповнене критиканства та якихось втіх.
      Флаг їм!

      Видалити
    2. То що я самоїдка, то правда )))) Але то таке, я до цього звикла. Грубої критики не сприймаю і людей, які говорять про роботи інших "отстой" просто не поважаю. Всяка творчість має право на життя і на своїх прихильників. І зовсім не обов'язково вона має подобатись геть усім. Так не буває і ми про це знаємо. Тому просто творимо в задоволення! А ще я дуже люблю твої пости про то, що ви робили з дітками. Я собі ідейки на вус мотаю, бо в мене помічник підростає і його теж треба буде чимось забавляти)))

      Видалити
  8. Ооооо! Як ти все гарно написала! Я теж інколи себе відчуваю.. нище плінтуса. І в завданнях рідко участь беру. А ще я не розрізняю всіх стилів і знаєш, нічого.. живу :))) І пофіг на все!!! Головне що мені це подобається :)))
    А твої роботи я люблю, вони не такі як у всіх :) І їх зразу я зможу виділити серед чужих, тому що вони такі душевні і особливі :)))
    Такщо вище носа!!! І давай показуй, що в тебе новенького :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віруньчик,сонце,чого тільки варта твоя посмішка!Ти щаслива людина!Я бачу,як багато ти твориш-і видно що ти щаслива)))))Це так кльово,що ти зуміла зловити хвилю і розслабитись отримуючи задоволення!
      Не покажу нічого,бо не фоткала.Зробила листівок 6 останньо...
      Приємно чути тебе )))заходь ще.

      Видалити
  9. привіт, Наталька) бла-бла-бла.. і все таке)) я спочатку почала копіювати деякі твої фрази. щоб погодитись, а потім полистала, що дівчатка написали, та й витерла) Багато в чому з тобою і з дівчаточками згодна. На перемоги в модних блогах не розраховую, правда, пояснюю собі досі тим, що не дотягую до того рівня, який ВОНИ хочуть бачить в своєму блозі і то їх право (ну а я ж самоїдка, ага)). А завданнями користуюсь як натхненниками) Звісно, тоді і в пості своєму показую: ось дял цього завдання робила, ось за цим скетчем... щось по типу як повага до авторських прав - не смама ж придумала))
    а ти не пропадай! Тебе цікаво читати і дивитись) Забігай в гості, буду рада бачити))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шунічка,так,звичайно.Я ж не кажу не приймати,не робити....просто кожен для себе робить якийсь вибір,що саме йому потрібне,як рухатись,які важилі важливі....розумієш?Я так відчуваю.Я тебе і твої роботи обожнюю,тому ніякі там критерії не вписуються,що я собі видумую.Ти-це ти.Я-це я.Я розумію і бачу,що талант в тебе ще й ой,а саме головне велика працелюбність та дотошність в детальках,в оформленні....але ж не про це мова?
      Я кажу про те,щоб не судити одне одного,а насолоджуватись тим ,що нас багато і ми всі такі різні,що ми всі єдине ціле цікавого світу...

      Видалити
  10. О, поки я добралась до коментів, усі мої думки вже виклали раніше =)
    Тому просто напишу, що "як я Вас розумію" =)
    От вчора теж отримала порцію негативу від співробітників, що гроші тринькаю на всяку фігню і займаюсь невідомо чим =(( А ще як сказала, що планую на концерт Алессандо Сафіна піти то було вупше, дивились як на пришиблену, "ти ШО? квиток же під 100 дол.".
    Фух, Хоч десь виговорилась.
    Дякую =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. оооо,Insolence.....я на такі негативи вже не зважаю дааавно...ще відтоді,як в школі вчилась...завжди хтось вважає,що інший дурно проводить час,дурно витрачає гроші,дурно спілкується з кимсь...адже його,ьтого критика,світ є інакшим!Він,той критик,живе по іншим законам.Біла ворона.Знайоме таке?Чому людей,які по-інакшому сприймають цей багатогранний світ звуть так?Не розумію....а сіра масса щось рідше чути....хм...
      Не знаю хто той Сафін((((от я "темна"..а тобі бажаю піти і насолодитись по-повній!Життя таке коротке і занадто цікаве,щоб щось впускати)))
      Дякую тобі,що забігла і поговорили)))))Рада бачити

      Видалити
  11. Натуськин,знаешь, вот среди моих знакомых есть ооочень много людей,которые хотели...и даже забросили блогомир,но..не забросили творчество! Это главное! А у тебя же еще и детки, с которыми ты занимаешься есть!!!!
    Я раньше тоже просто участвовала в заданиях..потом попала в ДК (и не одну) и поняла как тут все запущенно(((((В том плане,что даже здесь, в блогомире, нет той доброты,душевности...уюта..Я не говорю про все ДК,но...бывает и такое. В мире творчества еще больше зависти, лести, обсуждений....С этим надо либо бороться,либо игнорировать. Бороться тяжело- учиться игнорировать.
    Кстати, о спонтанных фото....Я вот мечтаю научиться делать красивые фото своих работ. И не просто на фоне белой бумажки..а именно спонтанные.
    Натусь, делай для себя..делай для души..делай для друзей.
    Обнимаю тебя-не грусти!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Викуль,так вот же ж,и я об том))))))Доброта,душевность,уют....понимание...вот чего надобно-то моей душе....
      Склоки,разборки,зависть
      а самое большее МОДА, толкотня в этих всех задания меня напрягает

      и я мечтаю фоткать красиво!Так мечтаю,шо капец!
      фотик-приди ко мне,приди,приди...

      И чаво эт ты решила,что я груШу)))))Я уже нет!!!!
      обнималки-целовалки)))

      Видалити
    2. И ко мне тоже фотик приди-приди))))))))))))))))))))
      Ну мало ли....мне показалось,что взгрустнулось тебе...Хорошо,что показалось)

      Видалити
  12. Я тебе десь розумію, я теж коли прийшла в блог (доречі завдяки тобі, твоєму запису у щоденнику) і мене вхопило, було цікаво, я творила, брала участь у конкурсах, скетчах (зараз беру але набагатот рідше), була така ейфорія))), заразщ вже не те, емоції трохи втихомирились. доречі я теж багато своїх робіт невиставляла в блозі, по різним причинам))))
    Але ж насправді ейфорія залишилась....при творінні, пра? Того ніхто незабере:)
    Доречі Сафіна, то він в серіалі "Клон" співав))) ось лінк http://www.youtube.com/watch?v=DCuyFC_Yc-I
    Я зараз доречі так присіла на кіно і музику))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Солічка,як я рада тебе чути))))
      Ти знаєш,задоволення-то залишилось від творіння....але так не вистачає отого відчуття,що спершу було...
      А ще
      Дуже хочеться повторити ТУ зустріч)))Пам"ятаєш,як тоді кльово посиділи потворили-душевно так.......
      Клон серіал,ага...ДЯкую за лінк!
      Я також зараз фільмів багато дивлюсь)))і нарешті знов почала багато читати!!!!Це так кльово!!!Але дикрет закінчується(((я так багато ще не встигла.....

      Видалити
    2. оййй, нагадала, мені так нехочеться на роботу йти)))), я теж багато невстигла і як воно буде))))

      Видалити
    3. ага я я ту зустріч згадую, кльово було)))))))

      Видалити
  13. Про фото, я теж дуже хочу навчитись фоткати, і рівняюсь,Ю ну як рівняюсь, зхочеться так класно фоткати з різнимим "аксесуарами", ну от пре мене і все))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І мене фото пре)))я колись з Зенітом батіним бігілі....фотки сама в ванній друкувала))))зараз би також ним фоткала,але він "вмер",а ремонт дорогий....я досі пригадую,як виставлялти всякі там експонометри та діафрагми...ммм....

      Видалити
  14. Напишу і я свою думку - просто так)))
    ... коли я у 2009 році створила свій блог, тут було зовсім не так - люди справді творили для себе... А потім, як якесь стихійне лихо, почали з"являтися блоги з завданнями, наборами в ДК і т.д. і т.п.((( Я не хочу ображати нікого, але я й досі не розумію, як хтось може вважати себе вище інших, ставити якісь завдання і потім ще й оцінювати роботи інших!!!! Це ж просто напросто думка однієї людини (групи людей) А ще більше не розумію натовпу бажаючих брати у тих завданнях участь - " Листівку зробила СПЕЦІАЛЬНО для завдання..." і т.д.! Я брала учась у 2 завданнях - але не тому, що завдання було, а тому, що моє творіння в часі збіглося з завданням ;) У першому випадку перемогла людина, яка зробила найбільшу кількість листівок для завдання - виходить, перемогла не якість, а кількість...
    А ще окрема мова про цукерки - це теж якась хвороба... У 2009 такого не було... " Моєму блогу через тиждень буде місяць, хочу розіграти цукерку..." ))) З чим це пов"язане - з гонкою на найбільшу кількість ПЧ??? А що змінює та кількість, хто скаже???
    Головне, Наталю, отримувати задоволення - від процесу і від результату, а все інше (всі інші) - хай іде собі лісом))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ladybird,дякую тобі за висловлення думки)))))))ОТ твій коммент на одній "ноті" з моїми думками на 20000%!!!Ти коротко і лаконічно написала те,що я розписала в цілий опус))))

      Видалити
  15. Як на мене,то я люблю і поважаю критику.Нормальну,здорову,конструктивну критику.Чому відразу критика-це погано?Як на мене,коли тобі просто показують,чи кажуть,що може бути по-іншому,може бути краще...то це треба радіти,що тобі тоді кажуть правду,підказують,хочуть навчити,допомогти,а не закидують такий солодкий коментар до твоєї роботи типу ЯКА ЧУДОВА РОБОТА.Критика критиці рознь))))Це те саме,що вдягнеш сукню,яка тобі зовсім не личить.Одні тобі скажуть-та ти суперово виглядаєш!!!А справжній друг,чи просто порядна хороша людина скаже правду,що ця сукня-це не твоє.І вбереже тебе тим самим від насмішливих поглядів ітд.
    Залежно як критику сприймати-або в штики,або з користю для себе.
    Всеодно ми творимо в першу чергу для себе.Для задоволення.Але кожна з нас хоче,щоб наші роботи продавалися,щоб можна було хоч матеріали відшкодувати.Якщо у тебе купують,значить це ще комусь крім тебе подобається.А щоб був попит на твої роботи,то треба кожен день ввдосконалюватися,шукати себе,свій стиль(а він у тебе є),пробувати щось нове,прислухатися до порад,терпіти невдачі,а згодом насолоджуватися своїми новими досягненнями.
    Про завдання,то я рідко приймаю участь,але це відкриває нові горизонти,вчить чогось нового і організовує.Коли я не впевнена за свою роботу,то не приймаю участь,ніхто ж не заставляє))))
    Твори для себе,прислухайся до свого серця,розширюй горизонти і прислухайся до щирих і конструктивних порад!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Поки все перечитала, то вже і думку загубила) Наталь, не знаю, що там сталося у тебе із фотками чи критикою, зараз піду пошукаю, почитаю, а може і не піду....) Але, скажу так, поменше звертай на то все увагу і не зациклюйся) Я теж не сильний майстер, і мені чисто візуально не все подобається як у свої роботах, так і в інших... і не раз рука чесалася написати, якусь критику чи підказку... але потім я себе зупиняла, бо ХТО я така, щоб пхати носа і казати, щось з того чи іншого приводу) Інколи, люди самі просять, покритикуйте, підкажіть, але самі ж не сприймають, те що їм напишуть, ображаються, тож для чого тоді це все))))
    Дивись, проживши цю ситуацію, пережувавши і виплюнувши весь той бруд, залиши собі тільки творчість, позитив і натхнення до роботи))) ТИ, станеш сильнішою і мудрішою коли те все відпустиш, і почнеш думати по іншому!

    А фотіка і я хочу... якогось, крутого... але, ще б краще на курси фото сходити))))

    ВідповістиВидалити
  17. Нусь,так,я теж руками та ногами ЗА критику!Ти до мене в блог зайшла,подивилась на роботу і пишеш в комменті,що от я б там і там зробила б так і так,я бачу це ось так би....ТАК-Я ЗА!!!!
    А не так,що прийшла,подивилась,пішла і за спиною пообговорювали,пофиркали,написали злобний пост у себе в блозі(такий узагальнюючий і такий "не прозорий"),в комментах у когось писанули,зверхньо навішали ярлики(ми такі розумні та всезнаючі,а вони такі приземлені та недалекі,...бал-бла...)РОЗУМІЄШ?
    Я про те говорю,що потрібно змінити своє внутрішнє ставлення до інших.Кожного поважати тільки за те,що він є.
    Я не кажу,що Я СТРАЖДАЮ з приводу того що мене критикують!Я не потребую слащавих комментів,я бажаю СПІЛКУВАННЯ!ЖИВОГО!
    Просто є ситуація....мені дуже подобається твоя творчість,але я не буду робити таких робіт.Не тому що не зумію(це правда також не факт,що зумію,бо ж талановиті твої роботи),а тому що "не мій" це стиль.Не відчуваю я його так як ти.Тому ніколи і не зроблю.А може і зроблю,як колись якесь натхнення снізойдьот....


    Чи ви розумієте,про що я говорю?Зірочка,Нуся,Бандитка,Оля,Віра...і всі-всі???
    Я ж кажу.Я не страждаю!!!!!!Мені достатньо того,що я самодостатня.
    ПОВАЖАЙМо просто одне одного і любімо просто так,за те що ми є)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я скажу тільки одне...ми не можемо змінити когось,чиєсь ставлення до нас.як нас не хочуть і не люблять,то щоб ми не робили-нас любити не почнуть.як завжди,всі все бачать зі своєї "калакольні",бачуть відношення та дії інших,а не свої.чи в реальному,чи в віртуальному житті завжди є люди,ситуації які нам не підходять.ми або проходимо повз це все,або приймаємо участь.але у будь якому випадку,ми можемо змінити себе і своє відношення до людей.треба починати з себе.якщо в мене щось в житті трапляється,якась незрозуміла ситуація,то я завжди думаю,може причина в мені,в мому відношенні.може я не правильно оцінюю ситуацію,чи додумую те,чого нема.
      А живе спілкування,на то і живе,що йому не місце в блозі)))
      А про любов,ну погодьтеся,не вдається нам всіх завжди любити і поважати,і у дома і у творчості,і в транспорті і на роботі ітд.Така вже наша людська сутність.Ще не зустрічала ні одої людини,котра би всіх поважала і любила)))на жаль.і не боюся собі зізнатися,що і я не всіх люблю і поважаю),але на це завжди знаходяться причини і в кожного вони свої))

      Видалити
    2. ніколи не кажи ніколи...чула про таке
      так ми не змінимо весь світ
      але ж говорити та мріяти нам не заборониш
      про причини і про шукання причин в собі
      не ти одна така
      місяці ідуть на те щоб зрозуміти прочсті істини
      так як у мене трапилось і цей раз

      а про спілкування
      все це є наше життя
      я так вважаю
      і блоги в тому числі
      і поводитись тут по одному,а в житті інакше мені не притаманне
      я якщо говорю щиро і відверто,то скрізь

      про любов
      я ідеалістка
      прагну до того
      хочу вірити,що довкола друзі а не неДруги
      намагаюсь всіх розуміти
      просто з кимось спілкуюсь менше- з кимось більше
      любити ,так,неможливо усіх
      але ж з повагою ставитись-це елементарні етичні засади
      принаймні намагатись

      життя ставить підножки
      і часто доводиться розчаровуватись,нажаль

      Видалити
  18. Наталь, так я ідійотка, не поняла одразу))))
    Така ситаація є, і буде, і вряд чи ми зможемо щось змінити, такий світ! Але, це ми ж творимо наш світ, тому все в наших руках) Може, щось і вдасться змінити)))) ГОловне сильно захотіти)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А, от про повагу, це точно)))) Не потрібно забувати, що кожен із нас людина! Людина -творча, в два рази раниміша) Тому, треба із повагою відноситися до кожного!

      Видалити

ваші добрі слова