четвер, 9 лютого 2012 р.

ще дві,мабуть останні)))

Я обожнюю крутити з шнура такі завіхрюльки)))Я,коли робила дитячу кімнату в 2005 році,придумала в ній  по периметру дати смугу з корку на рівні грудей,вирізаного у вигляді хвилі чи то неба,чи то гірського пейзажу скорше.По тій короквій хвилі я зробила купу таких завіхрюльок.Ніхто не розумів мого задуму.Всі хіхікали з мене,коли я щодня ставала біля стіни та крутила-крутила-клеїла=клеїла....коли вже зробила,то ясний перець,всі АХНУЛИ.Гарний еффект ,скажу я вам.Тоді ще не було меблів в кімнаті.ті всі стіни були на виду.Потім малого збирали в школу,зробили меблі ,які трішки заступили ту красу.Потім чекаючи на поповненняґ,купили двоповерхове ліжко,яке також заступила то усьо...Але,все ж ,фрагменти полишались і радують око.А до корку дуже зручно причіпляти дитячі малюнки,записки.фотки та інше..
так от,цей відступ написала,щоб пояснити вам історію виникнення цього сердечка на листівці.Воно мене заворожує.Притягує погляд.Його хочеться торкатись.Ці завитки,як якась історія,бескінечність.Вони теплі та приємні на дотик)))Спробуйте таке скрутити-вам сподобається!
Нотки все з того ж купленого на блошиному ринку нотного зошиту.Щоб надати листівці трішки фактурності-помалювала той папір лаком глянцевим.
Проста,але промовиста листівочка вийшла,я так думаю.

А цю листівку мене сподвигнув зробити папірчик з таким пташечками,як на тій підвісці.Але,коли почала прикладати папірчик,пташечки,зрозуміла,що їх(пташечок)забагато получається.Ось так буває,почалось з папірчику,а в результаті,його зовсім не використала)))
Відштамповку цб кльову,мені колись Грушечка подарувала.Вона таким чорнилком класним відштампована,до речі,з блискітками.Цікаво,що то за чорнилко)
А як тут та пір"їнка дивиться доречно,правда?
І захотілось квілінгових листочків дати тут.Мені здається,вони вписались і доповнили.

Як вам? 
а це вже додаю фотку кімнати(ще з тих часів,коли з меблів була шафа і диван)))),з тим короковим "Завіхренієм"))))






Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

20 коментарів:

  1. Супер! Мені дуууже подобаться твої завитки, обов'язково ще раз спробую, бо шось крутити то получається, а вот закріпити так шоб не вимазати всьо клеєм і шоб не розпалось не дуже вдається. На рахунок кімнати ти мене заінтригувала.. сфоткай хоч шматочок, так цікаво подивитись)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентинка,спробуй-спробуй))сподіваюсь не розчаруєшся)))бачу,що я така з завіхренієм,може й не перейнятись тим ніхто,а мені НРА.....))))
      Я скручую спершу маленьке колечко,ставлю на папері крапочку клею,туди прикладаю то колечко,потім капаю по три крапельки по периметру і закручую завиток,знов три крапельки-завито....і т.д....
      Фотку кімнати додала в пост;)
      нічого особливого,правда ж?але мене чомусь дуже "пре":і функціонально мені подобається,і декоративно і ще нравиться,що то моя ідея-фікс)))

      Видалити
    2. Кімната чудова! Дуже класно виглядають ті завіхрєні)) Та й справді з дітьми корок дуже функціональний!

      Видалити
  2. Дуже гарні,особливо перша сподобалась!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Іванка,і мені перша подобається.А друга,певне,для тих ,хто створив щойно сім"ю підійде,хто починає "вити гніздечко".

    ВідповістиВидалити
  4. Ти так гарно написала:))),а фото це все підкреслили:)! Що скажу:),скажу що СУПЕР валентинка вийшла,мені сподобалось сердечко:),і завитки на стінах:),і пташечки з пір"ячком)))! Молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  5. ну ти затєйніца)) валентинки гарнющі, про кімнату взагалі мовчу! ідея суперова!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шуня,я така;)
      Моя хата-то суцільний мій витвір,тксказать крик моєї душі)))

      Видалити
  6. І та, і та, і завіхрєнія, і корок - все чудово! дійсно дуже зручно, мабуть, все чіпляти. я то люблю всяку дрєбєдєнь підвішувати, приколювати - а зараз до гіпсокартону не дуже-то й почепиш.. страждаю вобщім... з голими стінами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олюсю,ти би виділа ті стіни зараз-воно усьо,що не закрите меблями,обвішане всяким різним)))Там не видно тієї красоти зараз...я навіть сфоткати якби б мала зараз ,то треба було б 2години те все знімати,а потім ще стільки думати де діти))))Ти ж ще можеш міняти-додавати,благо є що;)))

      Видалити
  7. Кльовезні листівочки ))) і закрутки цікаві ))) я теж робила зимою схожу з закрутками сніжинку, подобається крутити той шнур ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую,Зірочкин;)))Так-так,пам"ятаю ту твою сніжинку зимову!Гарна вона)))

      Видалити
  8. як ти гарно описала свою кімнату!!! хочу фото )))
    листівки класні!!! перша вдійсності промовиста дуже!!!!! ті завитки багато чого скажуть!!
    а друга ніжненька така!!! птася кльова і піря!

    ВідповістиВидалити
  9. ця перша листівка дуже класна!!! Ці завитки заворожують! А кімната взагалі класна! І функціонально і візуально, можна собі тільки уявити, яка вона класна без меблів! Як буду мати своє житло, також буду відриватись;)

    ВідповістиВидалити
  10. Ты-умничка!!Так подготовилась к Дню Святого Валентина!!!!Сердечко чувствуется, что с теплом и душой создавала!!!Наверное, приятные воспоминания тебя воодушевили))))

    ВідповістиВидалити
  11. Натуськин,зная мою любовь к бантикам и шнурочкам-не могу мимо плетенного сердечка пройти!!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. І мені кручене-плетене сердечко дуууже довподоби - такий собі еко-стиль!!!! Завіхрюльки на стіні - теж БОМБА! НЕма чого всім сміятись із творчих людей... треба просто чемно дочекатись завершення процесу=)))) Крастотіща - люблю таке "натуральненьке" всіляке=)

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова