середу, 15 серпня 2012 р.

доброго літнього дощовитого ранечку!

Привіт,дорогенькі!
А у вас яка погодка?У нас-ДОЩ та хоолодно(((Ми сидимо вдома,зрідка вибігаючи погуляти між дощем.Але занять вдома купа-купезна-ми не сумуємо))).Шкода тільки,що літечко так проходить-адже ті всі заняття для осені.
Вчора мене охопило натхнення)))Перебираючи скарби свої скрапові,в руки взявся папірчик Графіки дитячої)))І ТАК захотілось зробити щось дитяче.Зробила одразу три різні речі:конвертик,листівку та коробочку для диску.Не знаю,чи буде нагода комусь ближчим часом подарувати-але дуууже захотілось зробити такий комплектик.
ТУТ мої роботи продаються на благочинному ярмарку!


Викорристала не тільки папірчик Графіки,а й Примовський.









 так-так...ми не на морі...нажаль...але це жє не головне,правда? Головне те,що ми здорові та разом.А море ще буде-ніде не  втече.Це я себе заспокоюю,а насправді я розстроєна з цього приводу.

Бажаю,щоб у вашому житті була стабільність.
Любові вам.
Обіймаю вас.
Заходьте частіше в гості)))

12 коментарів:

  1. Ната, які суперві роботи!! Я балдію! Молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. очень красиво получилось! такие нежные и по-детски наивные работы))) а насчет моря - не грусти)не поседнее ведь лето)))

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт. Дуже класні і милі штуки в тебе вийшли з рук! Бажаю, щоб знайшовся привід їх використати. Ну і хай там море щось собі думає... Як же воно там без вас :)

    ВідповістиВидалити
  4. Краса та ніжність!!! Суперово!! Дуже цей папірчик подобається)))

    А ми от тільки з двору повернулись, нас дощик трошка покропив)))

    ВідповістиВидалити
  5. Я от відкриваючи і думала, чи це ти з моря нам пишеш... Шкода, що ви туди не потрапили, але добре, що ви тут, інакше, хто б нас радував такою красою? Дуже симпатичний комплектик! Бажаю ще більшого натхнення!

    ВідповістиВидалити
  6. Як неймовірно ніжно і мило! Наталюсику - просто супер! У нас теж дощ і вітряно -хоча сьогодні вже краще, так що ти не одна, не сумуй! Цьом!

    ВідповістиВидалити
  7. Класні получилися роботи! Кожна по особливому зворушлива і ніжна! Молодчинка! Вдале поєднання гарфіки і пріми!

    ВідповістиВидалити
  8. які хорошульки!) ці малятка графіковські такі кумедні) гарно обіграла тему
    а що там з морем не склалося? Не висохло ж?) Значить то просто був не час для моря. Настане ще й він) Головне погода в домі)

    ВідповістиВидалити
  9. Листівки дуже гарні! А сьогодні вже сонечко!

    ВідповістиВидалити
  10. Натуся, открытки просто дикий восторг!!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Дякую вам усім ,дівчатка!!!
    Ось .коли робила,то робила просто так,тому як натхнення прийшло.А згодом я зрозуміла,що просто так нічого не буває...Ці листівки я зараз виставила на благочинний ярамрок http://vk.com/album-30945465_148419489?rev=1,що збирає кошти для Елланочки ,адже їй знов потрібні кошти.І я розумію,що це краплина в морі,але все ж сподіваюсь ,що їх куплять.

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова