середу, 10 жовтня 2012 р.

Третя розгортка по СП "Маленька пригода"

Привіт!!!
Знаєте,якби я не захворіла,навряд чи зробила б вже зараз 2,3, і т.д...розгортки.
Але,хвороба і внесла коррективи: в швидкість і час виготовлення сторінок.
Коли була хвора лише донечка,то я робила вночі.Я взагалі,переважно,вночі і можу щось робити.Дурна студентська звичка,чищо..а може,тому що мені вночі ніхто і ніщо не заважає...КОлись будучи студенткою,мені доводилось креслити дуже багато курсових робіт.На факультеті архітектури це і не дивно...Вдень,якщо творила-вмикала магнітофон!!!І креслила-креслила...потім мені подарували навушники-то взагалі я входила в нірвану)))
Тільки й оговтувалась ,коли затікали якісь частини тіла,адже креслила я на такому МОНСТРІ-кульмані!!,який займав весь вільний(та й не вільний)простір в моїй тодішній кімнатці.Він був веееличезний!! Він був моєю гордістю та радістю)))Шкода,що не маю фоток,щоб вам продемонструвати ))) Повірте-він був МОНСТР по розмірам,дідусь( мій коханий дідусь) притягнув мені його с якогось НІІ,на санчатах....Вага така,що не передати!Тонна-не менше.
От,до чого то я?...аааа!!!
Зараз навушники не вдіну,що увійти в нірвану,бо ж діти,хатні справи,і т.п.....
Вввімкнути музику та замкнутись десь окремо-те саме.
Особистого простору вже нема такого,як колись.А я дуже любю отой особистий простір.Для творчості мені саме він потрібен.Вночі-ВІН Є!
Але,коли я хвора,а особливо така,як зараз....фізично всидіти вечері та й вночі-нееемаааа сииилиии.....

Отже, ТРЕТЯ розгортка!







Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

8 коментарів:

  1. Це вже прямо якийсь серіал :)) Давай-давай, не лінуйся :) А що за хвороба-то? Застудилась? Тепленьке пий, вітаміни, і зарядка :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так-так,серіал)))я не лінуюсь,ти чоогооо...я якраз зараз "на хвилі"...тіко соплі заважають....вірусне у нас з малою моєю...Дякую))П"ю тепле-вже аж нудить,їм вітамінки,а от зарядка.....ет ти про ЩО))))?

      Видалити
    2. Та тіпа про "рряз-два, три-чотири..." :) Щоб кровушку порозганяти :) Хоча сама лінуюсь, чесно признаюсь :)))

      Видалити
    3. ооо,он про що ти...та я ж тричі на тижднь ходжу на заняття спортом...якби не пішла в пон.,то може б так не розхворілась...а в моєму теп.становищі-я рукою ворухнути с трудом можу,бо хооооора.....

      Видалити
  2. Наталя,твої розгортки такі класні,особливо подобаються записочки написані від руки,просто супер!!!!!!
    Ех,про власний простір,це окрема тема і моя маленька мрія))))Раніше теж тільки вночі скрапила,а зараз чомусь неможу,сил не вистачає,тай донечка вже підросла,то дає мені займатись своїми справами)))))
    P.S Одужуте скоріше!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. С огромным удовольствием слежу за твоим СП! Не болейте больше!

    ВідповістиВидалити
  4. БОМБОВО зробила продовдення лампочок - перлинками! А той простір - він, мабуть, потрібен кожному - просто в різних проявах та в різній кількості)))

    ВідповістиВидалити
  5. Такі класні в тебе діти! Весело вам! Сподіваюсь ви вже здорові!
    Чекаю продовження історії!

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова