пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

Новорічна-преноворічна листівка-4 етап мого Новорічного марафончику)))

Готтуватись до Нового року мені важко і ми почали з дітками запізно цього року.
Але дух свята вже з"явився)))
Адже після довгого хворіння донечки ми виходимо гуляти ненадовго .
Сніжки та сріблястий блиск снігу додають передсвяткового настрою)))
Сподіваюсь,що сьогодні лікар скаже,що наша довга смуга хвороб підійшла до кінця!
Не хворійте!




Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))



5 коментарів:

  1. дуже рада, що Настуня одужала!!! Сподіваюсь, лфікар вас таки обрадував! На дворі справді уже така класна зима, особливо в середу було приємно гуляти - падав густий сніг, і не було вітру
    Листівка чудова! і не дивно, що ти не почала готуватись раніше ;). Ви більше не хворійте, а родичі та знайомі можуть і без листівок прожити ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Гарна листівка! Бажаю відчути той дух, який допоможе вам відволіктися від негараздів, а гуляти завжди треба, це додає здоров"я!

    ВідповістиВидалити
  3. Гарнюня листівка :)
    Наталь, в нас те ж саме. З одної хвороби влазимо в другу і так вже другий місяць :((( А соплі в малої помоєму вже хронічні, ніяк вилікувати не можем, нічо не допомагає, а тепер в придачу ще кашляти почала і то вже третій тиждень... Ми з чоловіком в шоці, бо всі ці сиропи до повна фігня (перепрошую), тільки виманювання грошей.... Ладно, не буду тут тебе грузити, сама знаєш :) Ви одужуйте пошвидше і бігом на САНИ!!!! :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой,Вірунь,як мені то знайоме.....(((Ти не падай духом!Хочеш,подзвони мені і полялякаєм з того приводу!Маю мркувань по тих болячок пару-поділюсь))МИ кашляли також УСІ.Крім малого.ттт...То нам помогла одна штука.Ми вже на санках катались))))))УРА!!Болячки-йдіть геть від усіх-усіх!!!

      Видалити

ваші добрі слова