суботу, 2 лютого 2013 р.

Листівки за скетчами від Зроби Сам(А) і не тільки))))))))

Привіт!
Ось і почався останній місяць зими) Скоро весна!! Не дочекаюсь,якщо чесно... Хвороби...хвороби...вони мене виснажують(((
Найнеприємніше,що хворію ія і дітки. Все роблю вірно,"як книга пише",як то кажуть. А всеодно хворіємо... Я себе налаштовую на те,що все так не буде,що це смуга,яка є злітною...і т.д..і т.п....
Весь вільний час ми вигадуємо веселі заняття нам. Розважаємось та гарно тішимось тому,що ми є одне в одного. Ось сьогодні наш ранок почався з таткових дирунчиків))) 


Синочок мій Пластує. Всі вихідні ,та не тільки, зараз проводить разом із друзями-пластунами.Тішусь разом із ним,адже я сама колись із заздрістю дивилась на своїх друзів-пластунів та пластунок. Надзвичайно цікаво бути юнаком))) 
Ось з таким вертепом мій хлопчик колядував цього року.


А я творю)) Зараз багато часу приділяю донечці та її розвитку.ТОму ,переважно, я творю те,що цікаво разом із нею робити))) Ми ліпимо,малюємо,витинаємо,клеїмо.... 
І деколи мені здається,що Настін потенціал є таким величезним! Це тішить. Творча жилка в дитині досить помітна)))

Планую я поїхати на Мастер Клас ,що організовують знов-таки чудові дівчата,власниці магазинчику СкрапЮА.
Я просто в захваті від таланту та від робіт Леночки. Ще як тільки починала займатись скрапом,підписалась ,чи не на один з перших,читачем в її блог
Буваючи в Пітері,не раз думала про те,що добре було б потрапити на МК до неї.)))
І тут!!Така нагода!Це так чудово,що дівчата її запросили!І я БУДУ на МК. Правда,шкода ,що лише один мені по кишені....


Дуже-дуже буду рада виграти цю цукерочку!!!

І це ще не все.
Цю листівку-конверт зробила надихаючись скетчем від блогу "Зроби сама".


Основа-дизайнерський картон,фон листівки-папір Графіка,елементи декору-з БоБанні паперу.










Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))



8 коментарів:

  1. Апетитні дерунчики! Приємно,коли чоловік піклується про вас:). Файний пластун у вас росте:)! Листівка гарна та цікава,мабуть чоловіча:)?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую,Лілюсь!Так,сьогодні ті апетитні дерунчики у мене на сніданок та на обід були,бо дууууже апппетитні вже))))Чоловіча листітвка,точно)

      Видалити
  2. І я те саме хотіла запитати:то листівка чоловіча? Елегантна й стримана:)
    Коли хворіють наші рідні і ми самі,то завжди в голову лізуть всякі думки типу "про чорні смуги"...але,логічно,що після чорного буде біле,чи не так?;-)Отже,бажаю вам одужання і різнобарвності побільше в житті!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чоловіча!Ага!Ще й вийшов казус із нею.Повіз чоловік віддавати.А там кажуть,що має бути 35 ,а не 30!!Привіз назад,виправляла)))Отак тому чоловікові я віку молодшогодала,кажуть направду,він на 35 не виглядає-шибутний та веселий)))
      Ой,а ті болячки нас рік не відпускають((я вже сили не маю...але все себе як Мюнхаузен за коси витягую)))Все себе підбадьорюю.

      Видалити
  3. Гарна ідея, дерунів насмажити... Дякую! А то зламала голову, що б таке приготувати... Хай гріє думка про МК,, концерт, то й полегшає трохи може... З малюками можна довго ліпити-різати і клеїти, це точно :))) Ну а коляднику було, мабуть, дуже цікаво і весело, буде що пригадати. Листівка подобається, добре, що встигла виправити 35 :)) А то б кумедно вийшло:))

    ВідповістиВидалити
  4. ой деруни це дуже смачно! Молодець твій чоловік! Треба й свого попросити, хоч ми вже не хворі ;). А ви одужуйте пошвидше, бо МК не загорами! цікава історія з листівкою вийшла ;)
    А колядник в тебе класний, так серйозно до тої справи віднісся;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валюшо,так виходить,що ядо сих пір хворенька...та їду-таки на МК...
      Дякую тобі за добрі слова та підтимку!!!!Велике!

      Видалити

ваші добрі слова