понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Привіт-привіт,мої дорогенькі!


Рідко тепер пишу в бложику( Все якось не вистачає то часу,то натхнення... 
Наші справи такі собі нічого. Хворіємо зараз. А взагалі : доцька в садок то ходить то не ходить,ходить на танці-співи ,синулька в школі вчиться чудово,на теніс ходить,в гурток театральний почав ходити,пласт закинув((( Я підпрацьовую по трішки,де можу.Пройшла купу-купезну співбесід стосовно роботи,але мене не влаштовують умови та оплата пропонованого,тож,поки що,сиджу домцю))) Ось так,якщо коротенько. Вирує життя. А як ви?
Творю багацько останьо))) Якось так приємно сісти за стіл свій рукодільний та щось втнути.Часом почну,а воно потім тиждень лежить недороблене-і таке бува...
Дуже надихає до роботи моє ДК в Штампах з любов"ю .
Чіпи від Грушечок просто такі милі та різноманітні,що хош не хош,а руки тягнуться,щоб щось з ними зробити. 
Записалась в один проект обмінний-то теж надихнулась-роблю новорічні подаруночки дівчатам)))
І так вже Новим роком "запахло" мені,аж самій страшно від себе-осінь ж за вікном ще в самому розпалі! Сонечко. Листя яскраве барвисте скрізь. Ан ні-НР мені в голові))
Покажу одну листівочку.То та,про яку я писала,що лежала тиждень. Наснилась мені така монохромна,білосніжна листівка. Я встала зранку-склала її,а потім....то одне щось завадило сісти зклеїти,то інше....і так лежала вона-лежала...коли я сіла її клеїти,то перескладала все по-іншому,потім вона мені зовсім не подобалась...потім склала її ось так,зклеїла,а вона мені тепер зовсім не як у моєму сні((( Треба було на об"ємний скотч клеїти-так заплоска вийшла.Як буде натхнення зроблю-таки таку,як мала би бути.
Тут використала папочку нову,ножі-гілочки\шишечки,рамочку,завиток-все моє! Як то класно мати БігШотика-сіла та повирізала собі,що хочеться і з того паперу,який хочеться)))




Гарного вам тиждня!
Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

11 коментарів:

  1. Листівочка суперська, от тільки напис губиться, напевно треба якийсь чіткіший. Хоча, це може лише на фото так ))) Класно коли є машинка і... ножечки ))) так їх тепер багато хочеться )))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую,Юльчик! Та ні-напис саме такий,як я хотіла.Я взагалі його планувала ще блідішим робити)))
    Або взагалі -без напису.Кажу ж ,листівка наснилась монохромна-монохромна-білосніжна-білосніжна. Таки-так,ножичків хоооочеться ....

    ВідповістиВидалити
  3. О Наталь, в тебе вже змимааааа...біла-біла... Ніжна листівочка)))
    А ножичків завжди мало)))
    Піду сьогодні до Лєни в СЗ,може ще якихось собі замовлю....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую))Мартусь,ножичків\папочоком багато не буває...
      А що в Лєни закупка зараз???

      Видалити
    2. Ага! Може зкооперуємось - зекономимо трохи гривень?))

      Видалити
    3. ой,сонце....я пас...фінанси...та й ,якщо чесно,вже потратилась цього місяця на рукоділля так добряче,як для непрацюючої....чоловік мене забив би,якби знав би "масштаби трагедії"))))

      Видалити
  4. О, привіт. Я взагалі закинула свою писанину, бачу хоч хтось щось робить і пише:))) Треба вертати в сім"ю :) Класно, мабуть, мати всі ті штуки, про які ви пишете :) І білосніжне мені теж подобається. А робота - бач, я теж кілька років тому шукала, так виходить, або заробляєш і зависаєш там зранку до ночі, або - займаєшся сім"єю і дітками... Ці речі якісь не дуже сумісні :))... Так що не переживай, всьому мабуть свій час.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олюсь,дуже шкода,що ти закинула,бо...бо я потроху,ніби,повертаюсь і сумую за всіма,а особливо за тобою та парочкою десяточокою ще таких панянок,що зникли з блогожиття... А про роботу-таки-так..не хочеться "розмінюватись"якось вже,чи що))Я вже була "дурною" і декілька років втратила не бачучи родини за роботою...Дякую тобі за слова підтримки та просто за те,що ти є та заходиш*)*)*)

      Видалити
  5. Очень нежно!!! Классно, что к Новому году готовишься, я что-то совершенно не задумываюсь о нём)))))
    Как прошёл МК?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Танюш,рада тебя видеть у себя в домике!!))))) Спасиб,я хотела чтоб "нежненько"-ты правильно словила правильное словечко)))Я к НГ в этом году готовиться как-то стала само собой...хм...чего бы это?))) МК((((-не было(((( Видать девочкам денюжки сейчас жаль на мк тратить...в предпраздничное время...или я чавот не так поняла...

      Видалити

ваші добрі слова