пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

))))))) Мені приїхав ПІФ-подарунок!!!!!! ))))))

Трохи часу минуло,як я записалась в ПІФфи до Іринки...

і ось сьогодні настав ТОЙ ДЕНЬ,коли мені мурашки бігають по всьому тілі (навіть по колінках),сльози радості навертаються на очі і руки тремтять....ВІД того,що я розпаковую подаруночок ВІД ІРИНКИ!!!!!АААА!!!!Це так приємно!Так гарно!Так захоплююче!
Хто ще не бавився в таку гру-той не розуміє мого стану зараз,певне.ПРАВДА ж ,дівчата?Чи то я тіко татка дурнувата і тішуся як вар"ятка?!!!! :)
Іруся!!!Дякую!Це гарна вишита катринка,гарнюща листівочка(така тепла і ніжна,з таким гарнюнім ангеликом..мммм),дрібнички в пакетику-ЗВІСНО завжди потрібні,і.......ДІВЧАТА!!!Я буду пробувати вишивати!!!Іра,ти не уявляєш,як я тішусь комплекту для вишивки!Я -таки спробую.ДУЖЕ-дуже хочу,щоб мені сподобалось!Тому що твої роботи надихають,щоб почати вишивати.Роботи вишивальниць мені ТАК подобаються.Але мені здається,що я НІКОЛи не візьмусь за цю справу.А ВІЗЬМУСЬ_ТАКИ!!!Завдяки Ірині!Урааа!!!
Це мій,певне,найдовший пост за історію блогерського життя-тому що емоції переповнюють!
Дякую вам усім за цей світ,хоч і віртуальний,але такий ВЕЛИКИЙ і такий ГАРНИЙ і такий НАДИХАЮЧИЙ!!!!
І фотки....
Моя Нанічка так посміхається для знимки

метелики на картинці її зацікавили найбільше-ледь врятувала ))))


...єдине,що трохи настрій підіпсуло...наша славетна пошта...вони,певне тими бандеролями кидаються там!!!грррр...У рамочки з чотирьох кутиків-один цілий...АЛЕ я не засмучуюсь!Я куплю рамочку і все буде красіво!Іринка-цьом! ;)

6 коментарів:

  1. Вітаю!Подарунок просто суперовий!!!!
    Шкода,звичайно,що рамочка не вціліла(
    А картинка дуже позитивна!!! І гарна листівочка!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з класними подаруночками!!!!
    І успіхів у вишиванні.

    ВідповістиВидалити
  3. Подарунки завжди класно отримувати, а особливо рукотворні. Я теж завжди тішуся як мале дитя, кілька раз беруся за нього, розглядаю.
    Ах...аж заздрю

    ВідповістиВидалити
  4. Наталь, читаю твої слова і водночас і тішусь і хочеться плакати...Я коли все пакувала , то ще думала написати на бандерольці щось типу "Крихке " чи "не кидати ". а потім подумала . ЩО НЕ БУДУТЬ ЖЕЖ ТАМ СЛОНИ ХОДИТИ ПО ПОЧТІ...Звичайно , шкода ,що так сталося і рамка не вціліла, але вже що сталося , те сталося ...
    Разом з тим я рада , що тобі сподобались мої творіння - я ,правда,робила це все з гарними намірами,від щирого серця , тому що хотілося зробити тобі приємне. А подарунки не тільки приємно отримати- їх виготовляти теж приємно, особливо для людей , які їх оцінять достойно . Дякую , Наталю, за гарні слова .

    ВідповістиВидалити
  5. Ще тебе привітаю. День такий, вітальний :)) З расками і мені не щастить, теж недавно по роботі висилали, то вся якась розтрощена, довелося нову купувати. Але то нічого, головне - подарунок!

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова