середу, 14 вересня 2011 р.

сторіночка про "мій диплом")))

Ось і зробила я останню сторінку до  завдання від челендж-блогу "Это Scrap"...


Ця сторінка особлива-особлива...тому що присвячена моєму студентству...моєму дітищу...моєму диплому
Тема мого диплому була "Шляхетська вежа Старостинського замку в м.Галич".
На першій фотці видно,що називалось вежею станом на 1998рік .Від самого замку залишились саме ці ті руїни вежі(на той час,як я почала робити диплом,було розпочато відбудову вежі-це видно неозброєним оком).
В 199році я захистила диплом.На другому фото-один з планшетів,де зображена реконструкція вежі,в мому виконанні.Диплом складався з шістьох планшетів 1мх1м з різними кресленнями вежі,одного планшету 1мх1м -макету вежі і великого талмуду зсписаних листочків з дослідженнями на данну тему.Я захистилась на відмінно.Мій диплом використано,як один з матеріалів,для подальшої реконструкції цієї вежі.Чим я пишаюсь і рада,що свого часу обрала саме цю важку і цікаву тему.Довгих 6 років мій диплом (фрагмент)було виставлено біля моєї рідної кафедри реставрації Архітектурного факультету в головному корпусі ДУ"Львівська Політехніка".Зараз "залишки"диплому(за переповідками викладачів,сама не мала змоги бачити)знаходяться в музеї Галичі.
А останнє фото-це вже цього року)))Ми там буваємо з сім"єю час від часу...і були приємно вражені тим,шщо вежу "доробили".ЇЇ дуже довго намагались заграбастати підприємці під ресторан...робили там щось "далеко схоже"  на реконструкцію....Зараз ззовні вона абсолютно готова(хоча і не так ми з викладачами її уявляли...за дослідженнями,вона мала бути не штукатурена,відкрита цегла...але були сумніви,тому як в 16-17ст більшість оборонних споруд-таки шпаклювали).Внутрішні роботи ще не завершені і в середині ще не відбувається нічого.Маю надію,що ближчими роками там зроблять музей,прийшовши куди,я зможу побачити ще один елемент,над яким я працювала роблячи цей диплом.Справа в тім,що під час розкопок,в одному з кутків підвалу вежі, знайдено багато уламків кахелю від пічки,з неймовірно гарними малюнками-і вони всі були різні!!Я їх замалювала в графічній техніці...і о  чудо...вони, ті малюнки є у мене і досі!!чи не єдине,що залишилось автентичного з часів мого навчання))я маю на увазі,що дуже шкодую,що не залишала собі безлічі робіт по графіці,малюнку,кресленню...того всього було стільки!!!що певне,не один проффесор міг би собі диссертацію захистити


Дякую,що завітали
Завжди рада 
цьом

10 коментарів:

  1. ого, як круто!)) то ти ще й науковець?) це так захоплююче!

    ВідповістиВидалити
  2. ОГОООООООООО! Це просто неймовірно! Так класно, що ти залишила свій слід в історії та культурі нашої країни!!!!!!!! Тепер просто мушу туди поїхати ;)
    І сторінка в тебе вийшла чудова!!!

    ВідповістиВидалити
  3. ОГО, оце так диплом!
    я про свій можу сказати лише, що він зараз в архіві університету в підвалі пилом покривається )))) а у тебе - в музеї, клас!
    сторіночка дуже гарна!

    ВідповістиВидалити
  4. ВАУ!!! КРУТО!!!! суперезний диплом!!! і кльово ти все оформила !!!
    будуть потім через років 100 наші нащадки передавати його як реліквію )))

    ВідповістиВидалити
  5. круууто!!! ти просто мега-молодець з дипломом!!! і сторінка класнюча!!!
    і оновлений блог красивий!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую дівчата)))тут би такий смайлик,що червоніє і соромиться)))

    ВідповістиВидалити
  7. Наталя, привіт!
    Мені цікаво було дізнатися і про таку історію Вежі, і про твій диплом. Така зроблена робота, уявляю твої почуття та твою гордість!!! І не менш чудово те, що ця трансформація відображена на сторінці. Вийшло дуже оригінально!
    Дякую тобі за участь в завданні блогу Это Scrap!

    ВідповістиВидалити
  8. Отличная работа! Спасибо за участие в задании блога "Это SCRAP"!:)

    ВідповістиВидалити
  9. жал, что не получается понять текст!
    Спасибо за участие в задании ЧБ "Это скрап"

    ВідповістиВидалити
  10. спаибо karmashka , Elfasoul , Виктория (Жираффа) !!!Я вдохновилась вашим заданием)))Благодаря ему-єта страничка увидела свет)))
    А переводчик гугл оч хорошо переводит мой пост;)я только что скопировала текст отсюда и он перевёл ...интересненько біло самой посмотреть как переведёт)))))
    http://translate.google.com.ua/
    попробуйте)))

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова