середу, 28 березня 2012 р.

Канікули та наші витворялки під час них)))

Отже,прийшов час канікул. Вдома старший-для мене свято,і в той же ж час-капець як важко((( Особливо,коли прихворіли і коли погода неахті.Позавчора-вчора ми, сидючи вдома (не рахуючи поїздки до лікаря) втрьох,вже не знали чим зайнятися. Ми читали,малювали,ліпили,бавились...і т.д.і т.п....
Отож,вчора мене осінила ще одна гарна думка-зробити міні театр для своїх гавриків.Та ще й підштовхнуло мене на це те,що нещодавно Саша викладала в себе фотки театру,який вона майструвала свому синочку)))



Отже. Взявши коробку з-під БебіБорна,мені багато мучитись з каркасом не довелось))) Вручила дітям фарбу і пензлики. Вони дружньо сопіли малюючи коробку добру годину. Тиша була))) і трішки бруду скрізь))) Я тим часом ,жертвуючи своєю футболкою,порізала її на шматки та приклеїла всередині коробки,утворивши тим фон стін для сцени.
Ззаду коробки зробила отвір.В тканині чорній також отвір,який прикріпила хитрим чином,щоб не було видно за рукою більше нічого.
Ця сцена розрахована на гру акторів з допомогою рук.також можна бавитись ляльками підійшовши до сцени спереду.
Кіріл дуже старався,малюючи декоррацію для першої вистави.Так як останньо ми "присіли"на фільм про Смурфів і дивимось його щодня,то неважко здогадатись було про кого буде перша вистава))) Декорррація вийшла неймовірно гарна.Синочок з таким захопленням малював.А донечка ,сидючи поруч ,також малювала.В неї вийшла не менш гарна декоррація,яку ми також вставляємо на сцену і бавимось.Сьогодні син почав малювати декоррації до друго вистави.Вони з  Настею вже малюють її разом)))
Куліси вчора шила трошки довше,ніж робили саму сцену.З минулогороку у мене залишились залишки тканини від костюму кардиналу,що я шила синочку.Тут ця тканина стала нам в нагоді,як не найкраще)))Ми одностайні були в думці,що куліси мають бути червоними,справжніми театральними,не менше зазіхнули ніж на куліси в Опері))))
Таке у нас вийшло.Діти втішеені.
мама змучена.
Я думала,що відпочину,зайнявши їх.Я відпочила морально,від процесу творчості.А от фізично...важко було.Ще й окрім творіння того шедевру,треба ж їх годувати,наготувати,прибрати,лікувати....і т.д....
Сьогодні ми вже гуляли.Ідемо на поправку.І погода розпогодилась,порівняно з вчорашнім.
В планах є ще дещо сотворити з малими....погода яка має бути,не знаєте? ;))))




Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

9 коментарів:

  1. Круто!!! Ну молодці!! Респект вам! Гарний вийшов театр! І ідея така суперова!!! Я обов"язково малій таке зроблю!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. І я дякую за ідейку!!!! Гарний театрик вийшов!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодчинки!!! Думаю вам було весело та цікаво:)))!

    ВідповістиВидалити
  4. Клас, діти люблять театр. Думаю, тут цікавішим був навіть сам процес підготовки (декорації і тд.). Куліси оперні :) А хто виставу показував, ти? Сценарій на ходу? Смурфетта :))) Ми колись з моєю донею робили пальчиковий театр, і ще клеїли фігурки звірів на такі довгі смужки картону, щоб рук не було видно, коли ворушиш ними. Гарної погоди!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую вам дівчата,що зайшли,що зацінили наше творіння)))))

    ВідповістиВидалити
  6. Суперовий театр вийшов! Класна ідея! Молодець, що знаходиш сили робити щось цікаве з дітками!

    ВідповістиВидалити
  7. оооооооооооооооо!!!!! КРУТЬ!!!!! бомбезно вийшло ))) як справжній оперний театр сімейства ЧИрич )))
    ВИДУЖУЙТЕ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую,Оксанка)))Театр вийшов у нас на славу)))Наш-справжній.

      Видалити

ваші добрі слова