неділю, 25 березня 2012 р.

Весна! А Сторінка про літо))Чому?

Мрію вже про літній відпочинок. Потихеньку плануємо. Тож в голові вже малюються гарні відпочинкові картинки,пригадуються минулорічні пригоди літні.))) Найбільш минуле літо особливе тим,що наша Настуся була вперше на МОРІ! Вона полюбила море,як і я його люблю і зараз згадує такі деталі того відпочинку,про які я думала не мала б пам "ятати. Цього року море буде знову. А поки що...
Саме перше,що мене надихнуло на створення цієї сторінки-ця квітка. Якось ввечері мені захотілось зробити квіточку таку. Я перебирала різні тканюшки і натикнулась на клаптик білої ніжної красоти. Потім згадала,як ці квіточки робила Соля.
Згодом до квіточки приклалась кліточка-чіпборд від Ксю.
І так та квіточка та клітка лежали і мала б бути листівка. Я вже ту листівку собі уявляла та збиралась з натхненням,щоб зібрати все до купки....
І ось,перебираючи папірці,знайшла листочок (який до речі так і не використала тут))). Той листочок мені нагадав про це фото.
Приїхала мені посилочка з СП ,де був замовлений і омріяний мною міст чоколядового кольору з блиском))) Тут я його рясно використала:побризкані і нотки,і хмарки,і доввкола фотки)))
Внизу я поприклеювала привезені з тієї відпустки пісочок,ракушки,камінчики,травичку.
Ось така склалась картинка.
Чоловік каже вставити її в рамочку. Я спершу думала ,що це сторінка в майбутній альбом доні. А зараз схиляюсь-таки зробити як коханий каже.
А ви як скажете?

Дякую,що завітали. Рада вашим комментам. Обіймаю )))

13 коментарів:

  1. Що можу сказати? ДУЖЕ красиво! Особливо те, що всі детальки такі класні!Стосовно самої роботи, добротно і з душею! Краса неземна:)))!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)Моїм усім домочадцям також ця сторінка здається дуже-дуже красивою.Детальок таких у мене на 20 альбомів вистарчить-навезла з моря і не тільки))))гг

      Видалити
  2. вав як гарно, і моя улюблена квіточка я зачарована)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую)))))Приємно чути похвалу від тебе)))Квіточки такі тепер і мої улюблені)))заходь частіше!

      Видалити
  3. неймовірно гарна! дуже!) В рамочку вставити ідея спокуслива, а ти уяви, якщо подужаєш альбом зробити! То ж взагалі бомба!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Д-Я К У Ю!Дуже приэмно чути выд тебе "неймовырно гарна")))Поки стоъть на поличцы-на видному мысцы,надихаючи на планування выдпочинку.

      Видалити
  4. Чудова вийшла річ, натхненна та цікава деталями і фактурами :) (тіпа я справжній фахівець...:)))) Ну, коротше - мені подобається дуже, а в рамочці якщо і повисить - порадує око, то завжди можна зняти і причепити до альбома... А коханого треба слуухати :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля,фахівець-фахівець;)А хто ж ти!Тебе зацікавила деталями та фактурами-аякжеж;)тебе зацікавити ще?фахівця з деталей і фактур?Так,на те воні і кохані,щоб авторитетами бути,нє)))

      Видалити
  5. Наташа, страница не то, что обалденная, просто невероятная!!!! так продуманы все детали, композиция гармонична и цветовая гамма фона так здорово подчеркнула фото!!!
    СРОЧНО делай морской альбом про ваш отдых!!!!!
    умничка! умничка! умничка!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ДЕНОЧКА,СПАСИБИЩЕ!!!!Твой коммент меня просто воодушевил)))

      Видалити
  6. Умничка! Кдассная! пока повесьте,а в альбом всегда успеете вставить!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сашенька,спасибо!Очприятно слышать похвалу)))

      Видалити
  7. Девочки,у меня чёт глючил блоггер или как...в этом посте не показывалось новых комментов и не приходило уведомлений!Я думала больше никто не комментит мою страничку и оч была расстроенна по этому поводу.Потому и не делала дальше и вдохновение в "эту степь угасло" пока...

    ВідповістиВидалити

ваші добрі слова